Welkom bij De Wit Installatiewerken

De Wit Installatiewerken bestaat al zeer succesvol sinds 2006 en is een bedrijf met ruime ervaring in het loodgieterswerk. Wij streven voortdurend naar het leveren van kwaliteit en tevredenheid bij onze klanten. Service en een persoonlijke benadering staan daarom voorop.  Zowel in Lith (Noord Brabant), waar ons bedrijf gevestigd is, als ver daarbuiten wordt onze aanpak zeer gewaardeerd door zowel particulieren als bedrijven.

 

Ons bedrijf is werkzaam in zowel de particuliere sector als in renovatie, nieuwbouw en bedrijfsprojecten. Voor al uw gas-, water-, cv-, en installatiewerk kunt u bij ons terecht. Ook met complete badkamerrenovaties (sanitair en tegelwerkzaamheden) hebben wij ruime ervaring. Dit kan zijn voor zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten.  Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van rookgaskanalen en volledig CO gecertificeerd.  

 

Op deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten. Mocht u meer informatie willen hebben over een bepaald onderwerp, neem dan gerust contact met ons op.  Neem snel een kijkje bij onze foto's van laatst gerealiseerde projecten! 

 

De Wit Installatiewerken zet zich nog steeds in voor het goede doel. Wij zijn betrokken bij de Didi Foundation, een stichting die zich inzet voor weeskinderen in India.  

Zie www.didifoundation.com voor meer informatie.

 

Ter info: in de maanden juli en augustus zijn we, vanwege de vakantieperiode, wat minder goed (telefonisch) bereikbaar. Vanaf 1 september staan we weer volledig tot uw beschikking.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.