Ketels / Centrale verwarming / Rookgaskanalen vervangen

Bestaat het idee om uw gaskachel te vervangen door een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie met cv-ketel? Of uw cv-installatie uit te breiden met vloerverwarming? Of misschien wilt u uw cv-ketel met geiser laten vervangen door een nieuwe combiketel?

 

De Wit Installatiewerken beschikt over ruime ervaring in deze dienstverlening!

 

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde keuze maakt. Op tijd onderhoud is ook van belang. Met een enkele cv-ketel is het uitvoeren van een onderhoudsbeurt net voor het stookseizoen het beste. Met een cv-combiketel maakt het niet uit wanneer dit gebeurt. Deze is namelijk het hele jaar in gebruik.

 

Uiteraard kunt u zichzelf via internet oriënteren. Het is echter van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen adviseren.

 

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vervangen van rookgaskanalen.  Vanaf 1 april 2022 mogen werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties namelijk alleen nog worden gedaan uitgevoerd door bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn.  Deze verplichte CO certificering, ook wel de Gasketelwet genoemd, moet het aantal ongelukken veroorzaakt door koolmonoxide terugdringen.

 

De Wit Installatiewerken is volledig CO gecertificeerd en in samenwerking met Burgerhout hebben we al een aantal projecten succesvol mogen realiseren. Heeft u vragen hierover neem gerust contact op. 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.